Responsive Web Design - Sweetbot


Denne opgave var den første gruppeopgave. Under dette projekt blev vi introduceret for responsive web design, jQuery og JavaScript, projektplanlægning og styleguides.

Projektplanlægning
Først blev Mission Breakdown Structure (MBS) fundet og derefter Objective Breakdown Structure (OBS). Herefter splittede vi projektet op i Project Breakdown Structure (PBS) og derefter Work Breakdown Structure (WBS). Vi brugte vores viden fra tidigere projekter til at estimere, hvor meget tid de forskellige dele tog. Vi brugte et Microsoft program kaldt Teams til at planlægge vores tid og holde møder. Vi brugte det også til at dele filer og billeder og dele skærmen, når vi kodede sammen.

GitHub
Indledningsvis lavede vi et GitHub repository og brugte forking som strategi, selvom vi ønskede at kode hele projektet sammen. Vi gik efter noget tid væk fra forking som metode og brugte i stedet en udviklingsbranch. Vi ville derfor først merge med masteren, når vi alle var til stede. Du kan se vores repository for den første version her og for version to her.

rytmikken
placeholder placeholder

Informationsarkitektur
Fordi opgaven lød på at bygge en responsiv hjemmeside lavede vi både wireframes for website, tablet og mobile devices. Hele idéen var, at der skulle være tre kolonner i website format, to på tablet og en i mobil-format. Du kan se vores wireframes her.

Responsive Web Design
Vi brugte simple grid af Dalls Bass som struktur for vores website. Vi ændrede det ved at tilføje en klasse mere, som vi kaldte medium og ændrede navnene på de oprindelige klasser til small og large. Du kan se Dallas Bass kode til Simple Grid samt hans GitHub her.

Logo og ikoner
Da vi lavede logoer og ikoner til hjemmesiden, startede vi med at brainstorme i 15 minutter hver for sig. Vi sammenlignede idéer og besluttede os for, hvad vi ville bruge. Vi lavede ikonerne I illustrator og tilføjede dem til et bibliotek på Creative Cloud.

rytmikken
rytmikken rytmikken rytmikken rytmikken
rytmikken rytmikken rytmikken rytmikken rytmikken
rytmikken
rytmikken

Styleguide
Vi fik en styleguide til sweetbot.designs som skulle følges. Vi brugte det primære logo. Vi tilføjede også vores eget HotBot logo til styleguiden, som du kan se her.

Feedback
Vores feedback var, at vi havde misforstået idéen om hvad HotBot i virkeligheden var. Vi blev også fortalt, at de grå bokse rundt om hvert projekt var forvirrende. Ændringerne kan du se nedenfor.

rytmikken
rytmikken
rytmikken