Wordpress, Rytmikken


Dette projekt skulle udvikles i Wordpress for en kunde i en startup virksomhed. Vores kunde var Ditte Sisseck, der skulle have lavet en side, der kunne vise, hvad hun tilbød inden for rytmik-kurser.

Første møde med kunden
Inden mødet med vores kunde undersøgte vi hendes baggrund ved at søge efter hende på de sociale medier og på nettet. Derefter fandt vi hver især billeder, vi synes mindede om hende og hendes personlighed ud fra, hvad vi kunne læse os til. Vi læste også om hvad rytmik var og fandt billeder, vi synes passede til den stemning, som rytmik gav os. Vi udarbejdede et fælles moodboard, som vi medbragte til vores første møde med kunden. Dette var med Dittes bror Christian, som kunne fortælle os en del om Dittes personlighed.

rytmikken
placeholder

Wordpress
Arbejdet med wordpress foregik online, så vi alle kunne arbejde på samme tid. Vi udarbejdede en brugermanual, så Ditte senere hen selv kunne ændre sine oplysninger eller få andre til det.

placeholder

Informationsarkitektur
Vi udarbejde mockups i Adobe XD, idéer til logo, farvevalg og fonttyper udfra det vi havde fået at vide til vores møde med Christian. På den måde havde Ditte noget at forholde sig til. Vi gik videre med vores idéer og ændrede de få ting som Ditte havde nævnt.

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum

rytmikken rytmikken
rytmikken rytmikken