HTML5 og CSS3 - Portfolio


I dette projekt arbejde vi med HTML5 og CSS3, GitHub, design principper og Adobe Dreamweaver.

GitHub
Første del i processen var at oprette en ny mappestruktur på GitHub. Jeg lavede mapper for pages, styles og images og tilføjede en default mappe til alle mine uredigerede filer såsom photoshop-filer og billeder i for stor opløsning.

HTML
Jeg har opbygget layoutet i min index fil ved at tilføje 5 <div> tags, hver med sit eget id; container, header, nav, main og footer. Derefter lavede jeg navigationen og tilføjede ikonerne for Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter. Efter at have opbygget layoutet opbyggede jeg en mappestruktur i GitHub. Jeg oprettede derefter en html-fil til mine fire menupunkter, about, projects, blog og contact, og tilføjede skabelonen.


Logo
Jeg forsøgte at lave et logo til min hjemmeside. Jeg ønskede at farverne var varme og rare at kigge på. Jeg eksperimenterede I Photoshop CC og brugte en font til mit midlertidige logo.

rytmikken
rytmikken
rytmikken

Feedback
Den feedback jeg fik for mit portfolio var primært baseret på typografien. Jeg havde brugt forskellige typer af fonte på henholdsvis mit logo og i min brødtekst, som ikke passede sammen. Udover det, var alt min styling i pixels og ikke i procenter, hvilket ville gøre det kompliceret at lave responsivt. Jeg fik også vist en mere struktureret måde at kode på, hvor jeg kun brugte et css stylesheet og ikke to, men derimod skrev flere kommentarer i. Jeg vil prøve at følge disse instruktioner i min næste version af min portfolio.