Videreudvikling af portfolio


Dette er den 3. version af mit portfolio. Efter aflevering lavede jeg ændringer i min struktur og i mine designvalg. Du kan se ændringer herunder

Baggrundsændringer
Efter aflevering undersøgte jeg en del om split screen og fordelene og ulemperne dertil. Jeg fandt ud af at grunden til at designere bruger split screen er fordi deres content skifter emne. Derfor har jeg I denne version ændret baggrundsfarven så den er enkelt farvet. The originale idé var, at brugeren lettere skulle få øje på navigationen og footeren. Jeg har stadig holdt mig til den neutrale grå farve, da alle mine billeder allerede indeholder en masse farver. Derudover symboliserer den grå farve intelligens, et ord jeg gerne vil sammenlignes med.

Hover-overskrifter
Brugerne fra mine brugertests sagde, at de ikke kunne skælne overskrifterne fra beskrivelsen, når de førte musen hen over et projekt, og derfor gjorde jeg forskellen i skriftstørreslen mere dominerende.

Alignment
Alignment er A’et I modellen C.R.A.P. Jeg har opdateret nogle af mine flow-sider ved at gøre så billeder og tekst flugtede med hinanden. Jeg har også ændret tekst-margin på den højre kolonne så den flugtede med projektbeskrivelsen.

placeholder placeholder
placeholder placeholder
rytmikken
rytmikken