Prototyper - Drøm Dit Portfolio


Dette første projekt var at lave en prototype af vores drømme portfolio. Til dette brugte vi bl.a. Adobe Photoshop CC og Adobe XD

Mobile first
Jeg startede med at søge information om hjemmesider og kom frem til, at jeg ville bruge metoden Mobile First. Mobile First er et term der bliver brugt til at beskrive at man i dagens Danmark designer med mobiltelefoner som udgangspunkt. Mobile enheder er den moderne måde at kommunikere og holde sig opdateret.

UI kits
Jeg brugte UI-kits til min prototype, da det skulle være så autentisk som muligt. En del af det at udvikle en hjemmeside er også brugertests. Ud fra brugertests fandt jeg ud af, hvad der fungerede godt og knap så godt.

rytmikken
placeholder placeholder

Adobe XD
Adobe XD er et værktøj, der giver mulighed for hurtig og effektiv produktion af prototyper til ens projekt. Jeg startede med at udvikle en skabelon over, hvordan jeg ønskede layoutet skulle være på alle siderne. Jeg tilføjede en burger-menu og et søgefelt som et ikon i XD, hvilket gjorde det lettere at tilføje på alle siderne. På billedet her kan du se min endelige prototype, og hvordan de forskellige sider fører over til hinanden.

Feedback
Den feedback jeg fik på dette flow var bl.a., at jeg skulle have lavet et website i stedet, da det firma, der ville skulle se mit portfolio, højst sandsynligt ville se det på en computer skærm.

rytmikken