Adobe XD - App prototype


Denne opgave var baseret på Adobe Illustrator, brugertests, farvers betydning, typografi, målgrupper, persona, informationsarkitektur samt dataindsamling

Målgruppesegmentering og personas
Jeg startede med at finde min målgruppe ved hjælp af geografisk, demografisk, psykografisk, adfærdsmæssig og teknografisk segmentering for derefter at kunne lave mine personas. Du kan se de to personas her

Informationsarkitektur
Min informationsarkitektur bestod af brainstorming, wireframes, sitemap og flowchart samt brugertest i form af en kortsorteringstest af to personer. De to tests resultater var meget forskellige og jeg valgte at bruge resultaterne fra test nummer to, da hendes løsning matchede mine tanker bedst.

Ikoner
Jeg lavede ikonerne til min app i Adobe Illustrator. Du kan se min inddeling af lag her samt se ikonerne i mit Creative Cloud bibliotek.

rytmikken rytmikken
placeholder placeholder
placeholder placeholder

Den første prototype
Efterfølgende producerede jeg den første prototype i Adobe XD. Billederne er fundet på Unsplash.comog på Google ved at søge efter “billeder, der må anvendes med ændringer”. Jeg testede appen på to personer og lavede ”tænke-højt-tests”. Brugerne syntes, at placeringen af knappen, hvor man kunne ændre sporten, skulle ændres, samt at det skulle være en mulighed at logge ud under ens profil.

rytmikken rytmikken

Farvevalg
Jeg valgte farven blå, da den symboliserer troværdighed og engagement og appellerer lige meget til mænd og kvinder (kilde).

rytmikken rytmikken rytmikken

Feedback
Min feedback var, at stregerne i mine ikoner var for tykke, og at de derfor flød sammen.

Den anden prototype
Derfor ændrede jeg de ikoner, der havde streger, der flød sammen. Jeg gjorde stregerne tyndere og på profil-ikonet gjorde jeg mellemrummet mellem hovedet og kroppen større. Jeg har også tilføjet de forslag som mine testpersoner kom med. Du kan de rettelserne herunder.

rytmikken rytmikken rytmikken rytmikken
rytmikken
rytmikken